28.8.2013

* Syysperhosia


Neiti Ee on helposti palelevaa sorttia. Tein hänelle aamuisia päiväkotimatkoja varten nyt jo vähän lämpimämmän takin. Päivällä aurinko porottaa kuumasti mutta yöt ja aamut on viileitä. Takissa oleva kangas on Facebookin Kangashamstereista ostettu puuvillasatiinina muttei se sitä kyllä taida olla. Pahoin pelkään että on jotain muovia ainakin osittain. Reunat lähti liestymään aika hurjasti jo ommellessa mutta toivon ettei takki nyt ihan heti hajoa. Takissa on ohut harmaa tikkivuori ja sivutaskut joissa samaa ruskeaa tähtipuuvillan muodossa kuin resoreissa ja vetoketjussa. Lisäksi lisäsin leukaa ja akulaa suojaavan listan vetoketjun päähän ettei jää iho väliin tai tunnu kylmälle.


Tämä poltettu oranssi on jotenkin ihanan raikas syysväriksi. Kaava oma. Alunperin lähdetty muokkaamaan Tinttiina takista mutta matkan varrella muuttunut niin ettei kyllä ole samaa kaavaa jäljellä kuin hihojen leveys. Koko 110. Resoreina on palsumpaa puuvillaresoria tuomaan hieman enemmän ulkotakkimaisuutta ja vetoketjuksikin valitsin paksummilla hampailla varustetun. Oranssi ja harmaa sopivat hyvin yhteen. 
19 kommenttia:

 1. Kyllä on taas kaunis ja viimeisen päälle ihania yksityiskohtia!

  VastaaPoista
 2. Oi jösses miten ihana takki! :)

  VastaaPoista
 3. Soma takki! Tylsää on, kun huomaa, että on saanut väärää tietoa materiaalista. Toki aina myyjä ei varmasti edes tiedä antavansa väärää tietoa, mutta silti.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis vaate. Erityisen ihana on minusta hupun hiippa. Pienet yksityiskohdat maustavat takkia kivasti.

  VastaaPoista
 5. Ihana ja kaunis!! Ja tulipa taas mieleen että niitä harkkosaksia vois käyttää tolleen kivasti.. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana takki. Kauniin värinen ja hyvän mallinen. (yritin äsken jo kommentoida, mutta en ollut kijrutunut sisään ja jäi vähän epäselväksi tuliko kommentti perille vai ei, piti siis laittaa uudelleen, kyllä toi takki on sen verran upea että voi kehua toistamiseen =D )

  VastaaPoista
 7. Hieno takki, toivottavasti kangas tosiaan kestää, kun olet vaivaa nähnyt sen eteen. Kyllä tuolla kannattaa liidellä päiväkotiin.

  VastaaPoista
 8. ihana!
  jotenkin erityisesti minun silmään otti tuo vetoketjunsuojus.pitäs itekii aatella enempi käyttäjää..

  VastaaPoista
 9. Hui että miten ihana! Takin malli on aivan täydellinen ja tuo kangas... Oih!

  VastaaPoista
 10. Kuol kuol kuol
  (ei kuolemaa vaan kuolaamisen ääntä)
  (tai voisin kait kuollakin ihastuksesta)
  eli NAM mikä takki :)

  VastaaPoista
 11. Ihana takki!
  Ja arvaas.. mun takkiprojekti seisoo yhä... Tinttiinan kaavat on piirretty, mut en oo saanu vaan tehtyä yhtään versiota. Kai mua jotenkin hirvittää, et sitä kaavaa pitäis kauheesti muunnella...

  VastaaPoista
 12. Tää on hieno! On kyllä kivan syksyinen :)

  VastaaPoista
 13. Tämä ja sun aiemmin tekemät takit on tosi kivan mallisia, minä vaan haaveilen tällaisten projektien aloittamisesta :)

  VastaaPoista
 14. Oi, tosi kivat värit tässä takissa!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails