24.10.2013

* NeuletakkiAlkusyksyyn tai kevääseen kuuluisi tämä takki. Saattaa vielä tarjeta kipaista lähikauppaan tämä päällä. Vähän pidempi kääntöneuletakki valmistui siis Eelle. Takkia voi siis käyttää kumminkin päin.


Vuori onkin ihanan syksyisen sävyinen. Vuorina murrettu kellertävä microfleece, jonka toinen puoli on harjattu ja toinen sileä. Laitoin sileän ihoa vasten siinä toivossa ettei kinnaa niin paljon pukiessa. Microfleece on ostettu Eurokankaan palalaarista Itäkeskuksesta.

Koko on noin 110/116 arvioisin ja kaava on oma. Mallia on hiukan muutettu aikaisemmasta yksisarvistakista mutta idea on sama. Tämä on kuitenkin ihanan lämmin myös vaikka mökille. Kuosikangas on tilattu Pehemiältä ja käytetty nurja puoli ulospäin. Neulosjälki ja ihanan rauhalliset sävyt sopivat toisiinsa. Kangas on oikealta puolelta mustavalkoinen ja vaikka kuvio on kaunis, niin alkuperäinen väritys oli minun makuun liian voimakas. Kiinnitys isoilla rengasneppareilla.

Minulle tulee nurjan puolen neulosjäljestä puikoilla neulottu mieleen. Tuleeko sinulle?


13 kommenttia:

 1. Aivan ihana takki, hieno idea käyttää kuosin nurjaa puolta. Toimii tässä tosi hyvin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Mä leikatessa rupesin katsomaan että hei,täähän on paljon parempi näinpäin.

   Poista
 2. Tosi kauniit sävyt tässä, ihanan rauhallinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. mä mietin pitkään taas mitä yksiväristä laitan toiselle puolen. piti taas kasata aikamoinen kasa kankaan viereen vertailuun.

   Poista
 3. Tuo on tosi kaunis nimenomaan kun tuo kuosi on nurinpäin!

  VastaaPoista
 4. aika ihana tää neulos näinkin päin ;) ja takki on kyllä sievä, ottaisin omalle mielellään ;) tai ehkä ennemmin jopa itelleni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä mietin kanssa että on sellainen vähän vanhanaikainen maalaisneuletakki myös. siis jotenkin nämä sävyt ja kuvio.. ajattelen viininpunaisella vuorella.

   Poista
 5. Hyvä idea käyttä kuosin nurjaa puolta. Minun silmääni kangas on kauniimpi noin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minusta myös oli hyvä idea. mustan ja valkoisen yhdistelmä oli liian voimakas. ja ei tarvinnut värjätä löytääkseen hyvän värin.

   Poista
 6. Nurja puoli näyttää tosi kauniilta mun silmään. Hyvä idea kääntää kangas noin päin!

  VastaaPoista
 7. Eivitsit! Huippu kyllä näin nurinpäin (:

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails