26.10.2013

* Testataan tusseja - 1 pesun jäljiltä


Ekan pesun jälkeen tussit jakaantui kyllä selkeästi hyviin, keskivertoihin ja huonoihin. Värit pysyi parhaiten tusseissa 2 ja 6 kummassakin kankaassa. Näissä kahdessa ei näkynyt mitään erityisiä muutoksia mustassa.
1 tussissa väri pysyi paremmin trikoossa koska puuvillalla se haaleni taitteen kohdalta.

Mun ennakkosuosikit 3 ja 5 kumpikin haalenivat trikoolla mutta puuvillalla pysyivät paremmin.
Nro 4 harmaantui kummassakin yhtälailla mutta tämä ei alunperinkään ollut kovin mustaa.
Pesin kankaat 40 asteessa nestemäisellä pesuaineella jossa ei ole valkaisuaineita.
Kankaat pyöri muiden vaatteiden joukossa.Ja lopuksi nämä värilliset. kaikki oli tosi huonoja jo alunperin kankaalle. Sopii paperille siis vain.


Kankaat käy vielä toisen pesun läpi niin katsotaan sitten mikä voisi olla paras tussi näistä. Tussejahan n vaikka kuinka paljon lisää ja ajattelin ostella vielä koska näistä nyt tämän ekan pesukiekan jälkeen mikään ei ollut kiinnostava. Nuo mitkä pysyi kankaalla olivat liian paksukärkisiä minun tarkoitukseen.Sain haasteen novamelinan blogista. Haasteessa piti kuvata uutta kuvakulmaa kodista tai muusta blogin aihepiiriin sopivasta. Sillälailla miten ei olla blogissa aikaisemmin nähty. Haaste tosiaan koska meillä ei ole selkeää ja vaaleaa. Meillä on sekavaa ja ei yhtään sisustettua. Ja hiukan pimeää. Työt ei ole kantautuneet todellakaan kotiin asti. Mutta taidan jättää kuitenkin kuvien ottamisen väliin. Kiitos vaan haasteesta.


1 kommentti:

  1. Tää onkin hyödyllinen postaus, tästä on apua varmasti monelle koska tuo tussi tarjonta tosiaan on aika laaja!! Jatko-osaa ja sitä THE tussia odotellessa :D

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails