20.10.2013

*TimanttivarkaissaMulla on selkeesti vaihtunut joku luomisen aalto ihan toisinpäin koska tämänkin piirsin heti ekana aamulla. Piti lapset hätistää isommalta koneelta hetkeksi pois jotta pääsi tekemään tämän sommittelun. Mä olisin muuten hyvin kiitollinen kaikista kehitysehdotuksista näiden piirustusjuttujen kanssa. On yllättävän helppoa arvostella muiden tekemisiä mutta omaan tulee sellainen tyhmä sokeus.
Lisätty toisenlainen sommitelma jossa väljyyttä


14 kommenttia:

 1. Väljyyttä saisi mielestäni olla ja eläimet voisivat olla rehellisesti vinorivissä tai sitten kunnolla sekaisin, nyt on vähän näiden välistä. Mutta makuasioitahan nämä ovat kuten tiedät. :) Joko olet tarjonnut firmoille kuosejasi?

  anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa anna. kiitos mielipiteestä. mä lisään juuri yhden vähän erilaisesti asetellun, väljemmän version. omaan silmään se on tosi tylsä. ja emmä ole tarjonnut minnekään. nää on tällasia harjoitusjuttuja vasta.

   Poista
 2. väljyyttä minunkin mielestäni, ja miksei eläimet isompiakin. Timantit voisi olla toisiaan lähempänä ym. millä ohjelmalla tälläisiä suunnittelet :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentista. niinku että eläimet isompia mutta timantit tuon kokosia ja lähempänä? mä leikin photoshopilla.

   Poista
  2. isoin timantti 3cm korkuinen niin ja nuo eläimet olisi noin 4 cm kokoisia nyt tässä alkuperäisessä. kuvapalasen koko 60cm x 40cm.

   Poista
 3. Viimeinen versio miellytti omaa silmää eniten.

  Muuten tästä tulee mieleen, että ollaan oltu ideavarkaissa Viljamin Hattarakekkereillä. Timantteja, naamioita, pesukarhuja... Jostain syystä nuo timantit tuntuu olevat nyt pinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei. viljamin hattarakekkereissä ei ole timankeja vaan salmiakkikuviota. timantit on minusta ihania. varsinkin sellaiset epäsymmetriset ja piirretyt. hattarakekkeri ei ole kyllä ollut mulla mielessä näitä timanttivarkaita piirrellessä. ja oli pakko käydä vielä katsomassa, niin eihän näissä ole mitään samaa. :)

   Poista
 4. Mulla ei oikein ole mielipidettä mihinkään suuntaan :D Mutta, nopeasti kun katsoo tuota niin nuo naamiot näyttää joiltain madoilta, kaloilta tms. mitkä uivat, siitä en tykkää ja väreissä jotain sellaista etten osais oikein yhdistää mihinkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D hehhe. aivan paras. näen kyllä tän saman efektin kun kuvio on kuvattu pienenä. mä oon yrittänyt tätä kuvata jotenkin laajemmalta alalta.. ehkä pitää vielä sellainen lähikuva ja leggistyyppi laittaa tästäkin.. kait.

   Poista
 5. Naamat on hauskoja, ehkä isommaksi ja reilusti harvemmaksi

  VastaaPoista
 6. Minäkin tykkään väljyydestä. Muuten tuo epäsymmetrisyys on justiinsa kiva, ettei kuviot ole tylsästi vaakarivissä ja kun vaikka trikoosta leikkaisi, niin ei tulisi kankaan vetäminen niin esiin.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä myös väljempi versio oli kivempi. Tosi hauska kuosi :)
  Terkuin Onnellinen Oliivi -blogi

  VastaaPoista
 8. Nuo eläimet on kivat ja kyllä susta hyvä kuosisuunnittelija tulee. :) Noista timanteista ja väreistä mulle tulee mieleen vaan rockin'skidi. Tuo tiiviimpi asettelu on mun makuun enemmän ja nalle on kaikista kivoin noista eläimistä.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails