16.12.2013

* Hama-julkalendar 16. dag

Det är Dala häst.Ei riittänyt yksi neliö tämän tekemiseen ja koska Ikean pohjissa ei ole niitä liittimiä ja niissä on reunat niin piti vähän soveltaa. Mut hyvin onnistui kolmelta pohjalta sitten.. 

Tuolla aikaisemmin joku kysyi mitä eroa on Ikean Hama-helmilla ja aidoilla Hama-helmillä. Ne ainakin sulavat vähän erilailla. Nissä on hiukan eri koostumus. Oikeet Hama-helmet on vähän paksumpia. Muuten en huomaa eria kuitenkaan. Ihan hyvällä menestyksellä olen sekoittanut Ikeaa ja aitoa yhteen. Tässä hepassa punaiset on Hamaa ja muut Ikeaa.

Tilasin vielä muutamia pieniä pussukoita Br Toysista kun niillä oli ilmaiset postit. :D Mä niin haluaisin kokeilla sellaista isompaa mutta ne alustat maksaa aika paljon yksittäisenä. Ja en haluaisi kuin niitä tavallisia neliöitä.

6 kommenttia:

 1. Kuvassa ei ainakaan erota että olisi erilaisia helmiä :) Ehkäpä se ero tosiaan on pienen pieni.

  VastaaPoista
 2. Itse tilasin juurikin noita pelkkiä neliskulmaisia alustoja täältä:
  http://www.napsakka.fi/tuotteet.html?id=123/1209

  Katya

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos linkistä. pitääpä mennä kattomaan.

   Poista
  2. Kiitos hamajoulukalenteristasi! Olemme seuranneet sitä pojan (8 v.) kanssa, hän on erittäin innokas Hama-askartelija.

   Poista
 3. Eilen kattelin Tiimarissa noita hamahelmiä, en tajunnu kattoo olivatko aitoja vai eivät. Mut houkutti kyllä kovasti ostaa, kun olivat sellaisessa loppuunmyynti-Tiimarissa -70 prossaa... Mut maltoin mieleni, mulla ei vaan täl hetkel oo tilaa eikä aikaa. Nämä sun tekemät on kyllä tosi kauniita, ja tää joulukalenteri on hauska idea :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails