14.12.2013

Hamajoulukalenteri 14. päivä

Tämän päivän joulukalenteriluukkuun ajattelin kerätä minusta hienoja muiden tekemiä Hama-helmijuttuja. Tässä on tavoitetta hieman. Joku isompi työ olisi kiva tehdä kyllä..
11 kommenttia:

 1. Onpa upeita, varsinkin tuo vauva ja Jack Sparrow!

  VastaaPoista
 2. voi juma miten upeita! Tuo vauva ja nuo muerte-kuvat! Vituttais ehkä melko suuresti kun ois melkeen valmis ja vaikka tippuis lattialle ;)

  VastaaPoista
 3. Mielettömiä töitä! Kärsivällisyyttä tarvitaan.

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavia, etenkin toi lapsi-taulu sykähdytti..! Mä muuten muistan kun ala-asteella kaaauan sitten sain ensikosketuksen hamahelmiin. Silloin me laiteltiin niitä metallisten piparimuottien yms. sisään ja kuumennus tapahtui koulun keittiössä jollain pannulla. Ei tainnut löytyä silitysrautaa. :D

  VastaaPoista
 5. Mistä olet tilannut nämä alustat mihin voi laittaa näitä helmiä? Onko hintaakin paljon. Helmiä nyt saa ostettua kaupasta eri värejä, mutta nämä suuret alustat ihmetyttävät. Pitääkö ne tilata vai saako niitä normaalista kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei Jere. Kiitos kommentista. Isot alustat tehdään pieniä alustoja yhteen liittämällä. Helmialustassa on reunoissa pienet kolot ja väkäset joilla yhteenliittäminen on helppoa.

   Poista
  2. juu, kiitos paljon tästä :)

   Poista
  3. nuita alustoja muuten voi löytyä myös käytettyinä tori.fistä tai huuto.netistä (yms). kun eihän ne periaatteessa mene miksikään.

   Poista
 6. Oliko sinulla muuten käytössä minkä nimisiä alustoja? Onko ne "Hama Midi 4458 neliö helmialustapakkauksia"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Juuri tuollaisia yhteenliitettäviä. Ja hyvä huomio että noi mun hamat on midi-kokoa.

   Poista

Related Posts with Thumbnails