18.12.2013

* Silitysarkkeja 1,5 kiloaJärjestin kimppatilauksen Englantiin, MDP Suppliessiin.

Tilasin sieltä silitysarkkeja. Niitä sellaisia muovisia joista voi leikellä kuvioita ja silittää kankaalle. Nettikauppa oli aluksi ihan hirveen sekava. Ja tuntui että ei löydä mitään. Sitten joku logiikka löytyi useiden eri arkki- ja metrimäärien joukosta. Meidän tilaus pääosin koostui Silhouette Cameo-osastosta ja sen alaosioista. Muutama arkki tuli myös Craft Robo-osastosta.
Postikulut oli riippuen toimituajasta ja tilauksen loppusummasta noin 20 eurosta 31euroon. Me tilasimme yli 118 euron ja valitsin pidemmän ja halvemman toimitusajan joten postit oli per nenä joku parin euron luokkaa. Itse arkeista sai paljousalennusta joten meillä oli nuo tavalliset isot arkit maksoin verojen kanssa noin 2,60e. Pienemmät oli 1,82e verojen kanssa. Erikoiset pinnat, kimaltelevat ja muut oli jokainen melkein eri hinnalla joten niistä ei tainnut tulla paljoa alennusta. Arkkien koko vaihteli 23cm 33cm korkeudelta ja leveys oli 50cm. Sitten oli valittavana metrimäärinä ja rullina joissa oli 25metriä. 
Meidän kimppatilauksessa oli vain arkkeja kahdessa koossa. Ja voi taivas kuinka upeilta nämä näyttävät. Piti ihan raivata tilaa lattialta että pystyi jotenkin jaottelemaan näitä koska ei minulla ollut mitään hajua mitä mikin on. 
Mutta koska kaikki meni hyvin niin tilaan kyllä seuraavallakin kerralla sieltä. Koska nyt mäkin haluan mitä muut osti.

6 kommenttia:

 1. Wau! Heti alkoi haluttaan testata tuollaisia, näyttää valmiina varmasti huikaisevilta!

  VastaaPoista
 2. Ihana satsi, ihana luovuuden vapaus kun ei materiaali ei rajoita!

  VastaaPoista
 3. Uuuu, suomessa myytävät onki sikahintaisia, joten tuonne pitää kurkata. Ihanalle näyttää!!

  VastaaPoista
 4. Voi jee...tuommonen satsi kun olis pelkälleen itsellään niin sais harjotella ja taiteilla aivan just niin paljon kun huvittaa :) Harmi kun työ "heltsinkiläiset" ootte niin aktiivisia kimppailijoita, eikä itellä juurkaan niille konnuille asiaa ole, niin jää kimpat aina väliin...
  Innolla ootan mitä kaikkia upeuksia sä omista arkeistas väännät!!

  VastaaPoista
 5. Luin facebookissa, että 15 kiloa... :)
  Ilmoittelehan, jos olet kimppaa pukkaamassa, tulisin mieluusti mukaan. Ovat tosi herkullisia ja sinun taiteellisuuden tuntien on odotettavissa jotakin huikeaa.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails