29.12.2013

* Vuosi 2013 kuvina

On taas kulunut vuosi. Vuoteen on mahtunut kaikenlaista. Tänä vuonna erityisesti koin muutoksia ompelusaralla ja värien kanssa. Jos yhtään osaa katsoa niin huomaa suuren kehityskaaren. Kokosin siis joitain kuvia kuluneen vuoden ajalta yhteen jättipostaukseksi.

Kiitos kaikille lukijoille kaikesta! 
Kiitos kommenteista, niin isoista ja pienistä. Kiitos kiitos!

Ja erittäin hyvää tulevaa vuotta. Katsotaan mitä ensi vuosi pitää sisällään.
13 kommenttia:

 1. Wau. Ei voi muuta sanoa. Tykkään valtavasti tästä uudesta suuntauksesta, mielenkiinnolla jään seuraamaan tulevaa. Inspiroivaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Upeita juttuja, niin monipuolisia. Olet kyllä taitava! Tytär tuossa vieressä huokaili ihastuksesta aplikaatioiden kohdalla, ehkä minunkin pitäisi tehdä niitä enemmän ensi vuonna :-).

  VastaaPoista
 3. Ei voi muuta kuin ihailla. Niin taitavaa ja kaunista - kaikki!

  VastaaPoista
 4. Voi herranen aika, kuinka voi ihminen olla taitava! Ihan mielettömiä tuotoksia!

  VastaaPoista
 5. Tosi hienoja ompeluksia olet tehnyt! Miten saat parhaiten tehtyä nuo kaikkein pienemmät applikoidut yksityiskohdat kuten tuon tyttöoravan silmät? Tuleeko siihen monta kerrosta päällekkäin vai vierekkäin vaan eri väriset palat? Itsellä vielä riittää paljon opettelemista applikoinnin kuin muunkin ompelun saralla.

  VastaaPoista
 6. Ihana vuosi :)
  Iloa myös tulevaan!

  VastaaPoista
 7. Mielettömän ihania ja inspiroivia ompeluksia; voi kun itsekin osaisin jo (siis treeniä vain lisää tännekin). Kiitos kauniista töistä ;O)

  VastaaPoista
 8. Kyllähän mää sanon että aivan USKOMATTOMAN hienoja töitä! :) <3

  VastaaPoista
 9. Odotinkin tätä postausta, on niin kiva katsoa taitavan työkoostetta. Aivan upeita töitä! Luovuutta ja jaksamista tällekin vuodelle!

  VastaaPoista
 10. Mahtava suora kerrassaan upeita töitä. Olet uskomattoman taitava.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails