7.1.2014

* Kevät 1/2014 Ottobre DesignKappas, sieltä se taas kivasti kopsahti eteisen lattialle. Uusin lasten Ottobre. Etukäteiskuvien perusteella ei ollut kovin kovat odotukset. Mutta löytyihän sieltä silti joitain mitä voisin kokeilla. Miltä lehti näyttää sinusta?

Mielenkiinnon herätti tytön takki (24. Organic Star jerseyhuppari, 92-134). Veikkaan että neiti Ee voisi tästä tykätä kuhan tämä talvi tästä kääntyy pysyvästi plussalle. Näistä haarasaumasta madalletuista housuista en tykkää koska minusta ne lököttää hölmösti. 
 Housumallia mietin myös Eelle. Meillä on kaupan housuina (18. Snappy Happy ulkoiluhousut, 86-128) tämäntyyppisiä ja olisi jo korkea aika kokeilla itsekin tehdä samanlaisia. Voisin valita niihin kapeaa ja ohutta vakosamettia, violettina.. Miten tuo paita näyttää kovin lyhyelle?
Tytön paitakaavaa voisin myös koklaa (28. Neon Stripes hihaton toppi, 110-146) Eelle. Tätä pidentämällä saa myös kivoja kesämekkoja. Harmi että housut on sivusaumalliset. Ei ole vielä Saimi-kaavan voittanutta tullut vastaan.
Kuvassa oleva huppari (16. Lizard, 86-128) on liian pieni Teelle mutta voihan siitä silti ideoita napsia. Mm tuo takaa kiertävän väripalkin sekä hupun nauhan yksityiskohdan.
Housujakin (27. Sideline svetarihousut, 110-146) voisin kokeilla ilman tuota sivuraitaa ja taskujen vetoketjuja.
Mä jonnekin olen luvannut että tänä vuonna ompelen Teelle farkut. Tässä olisi ainakin yksi kivan näköinen kaava kaposelle jätkälle (37. Desert Denim farkut, 128-170).
Meidän lapset on kaposia mutta tässä hupparissa (39. Starman vetoketjusvetari vankkarakenteiselle, D128-170) vetoketju kiinnitettiin kankaan oikealle puolelle. Kiva yksityiskohta jota voisi vaikka lainata.


3 kommenttia:

  1. Noita 27. svetarihousuja katselin myöskin. Ja ihan samoilla spekseillä kuin sinäkin olit miettinyt, vetskaritaskut ja sivuraita veks ;)

    VastaaPoista
  2. ei jotenkin sykähdytä.samoja kaavoja eri kuoseilla ommeltuna,niin siis mulle ei tuu enää lehteä.ainut mikä oli niin just nuo ulkohousut..ja todellakin,miksi tuo paita on niin lyhyt?!

    VastaaPoista
  3. Mä en tykännyt mistään tässä lehdessä kun ehkä siitä lätsästä saattaa tulla kesäksi ommeltua. Erikoista laittaa muuten kesähattu talvilehteen..??!!? Mutta niinkuin edellä sanottiin, saman toistoa nykyään OB:n tyyli (joka on minusta himpun vanhanaikaista) joten taitaa mennä oma tilaus katkolle.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails