6.1.2014

* Tummanharmaa säkkituoliTein uuden päällisen rikki menneelle säkkituolille Eurokankaan palalaarista löytyneestä tummanharmaasta farkusta. Ketjun alkuperää en muista mutta minusta se sopi vähän rouheempana tähän tyyliin. Koko on noin 104 x 116 eli melkein neliö.

Sisällä on halpis säkkituoli jonka kangas ja tikkaukset irvisteli ja siihen ei  voinut istua. Liimasin tekstiililiimalla alkavien reikien ja ratkeamien päälle paikat ja avot.

Farkku vaikuttaa jämäkältä ja sopii uusiin väreihin joita haluan alkaa sisustuksessa viljellä. Nyt meillä on tosi epätrendikkäät värit olohuoneessa. Tumma puu, Kiina punainen ja vaalea sammaleen vihreä. Ja pinkki sekä lime, tietenkin. Värit on vaan hassusti kasaantuneet, ei mitenkään tietoisia ratkaisuja kaikki.

Haluaisin uuden sohvan. Sellaisen tummanharmaan missä olisi tilaa useammalle istua. Nykyinen sohva on vaaleanbeigeharmaa ja kahdenistuttava. Ajalta ennen lapsia jolloin asuimme kahden. Siihen mahtuu ainoastaan perheemme nuorin makaamaan suorana. Malliltaan sohva on kyllä hyvä ja kivan näköinen, joten en haluaisi siitä siksi eroon mutta missään muulla asunnossa ei ole sille tilaa. Jos meillä olisi isompi asunto niin esim lastenhuoneessa sohva olisi vallanmainio. Isompaa asuntoa odotellessa.


Räiskäisin säkkituolista pikana parvekkeella kokokuvan. Sisällä on liian pimeää vieläkin päivisin, ainakin meillä. Ehkä pitäisi panostaa kattolamppuihin vähemmän keltaiset lamput.1 kommentti:

  1. Hieno säkkituoli! ja samaa juttua täälläkin, että vähemmän tietoista on sisustus. Vaikka tilaa onkin niin yhtenäisyyteen tarttis panostaa. Ehkä tämä uusi uljas vuosi tuo tullessaan sisustusinnostuksen.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails