27.3.2014

* Kahvipannun takki
Kävin aamulla Eurokankaan ilmeuudistuksen avajaisbrunssilla Kluuvissa. Suunnittelutoimisto Rune & Berg Designin ideoima uusi ulkoasu oli mielestäni onnistunut. Rauhallinen ympäristö ja toisiinsa sopivat värit tosiaan nostavat erilaiset Eurokankaan tuotteet paremmin esille.

Sain sitten lahjaksi lähtiessä hienon Melli Mello lahjakassin jossa oli keväisen limenvihreä puuvillainen tiskiliina. Pyörittelin liinaa hetken käsissäni ja sehän sujahti kivasti meidän kahvipannun takiksi ihan pienillä muutoksilla. 


Ensin purin nimi- ja pesulaput irti. Valitsin varastoistani punaisen avovetoketjun ja lyhensin sen sopivaksi. Kokeilin kumpaan suuntaan liina venyy enemmän ja silitin liinan sisäänjäävälle puolelle sivureunoille tukikankaan. Taitoin liinan kaksinkerroin ja ompelin käsin lyhyet päädyt sekä pitkän reunan kiinni. Ompelin vetoketjun kiinni ensin toisesta sivusta ja sitten toisesta. Vetoketjun yläpään käänsin nätisti sisäpuolelle. Ihan sopiva takki tuli pannulle.


Kiitos herkullisesta brunssista Eurokangas.

6 kommenttia:

 1. Haha, ompa hauska. Just mietin mitå omallani tekisin kun tiskirättejä on jo ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo,sitä minäkin ajattelin. meillon ihan tarpeeksi bambuisia ja hamppuisia liinoja ja tuo sopi vaan niin hyvin pannun ympäri. :)

   Poista
  2. ja saahan sitä tehtyä vaikka kehyskukkaron :)

   Poista
 2. En tiennytkään että säkin olit siellä! Harmi kun en tiiä miltä näytät, oisin moikannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) mä tulin aika myöhään kun meillä oli aamupalavitkuttelija.

   Poista

Related Posts with Thumbnails