28.5.2014

* Avaruushevonen


Hei, hetkinen! Minne ne helteet nyt hävisi? Niitä ihania ilmoja varten valmistui trikoomekko perhoshihoilla.


Nytkun vaan tulisi se aurinko takaisin. Neiti Ee oli maailman onnellisin. Suostui kuvattavaksikin ihan helpolla ja oli iloinen.


 Koko 116. Kangas digiprintattua trikoota Saksasta. Tämä oli kivoin näistä viimeaikoina esille tulleista digiprinttikankaista. Sitä kuitenkin ihmettelen miksi hevosen alus on noin musta, miksi siinä näkyy heijastukset hevosen jaloista ja mahasta sekä mitä puu tekee avaruudessa. Onko tosiaan enempi parempi? Tähtikuvio ja avaruusaihe on hieno ja värit kivat mutta muuten kuvaa olisi voinut minusta viilata. Mutta pienellä asettelulla sain ihan rauhallisen kokonaisuuden sommiteltua. 


Mekon hihan kaavoitus onnistui yli odotusten. Hihaan tuli rypytyksiä sopivasti ja ne asettuvat nätisti. Istuu kainalosta myös hyvin. Helmasta tuli tytön mielestä sopiva ja se pyörii hyvin. Omasta mielestä se olisi voinut alkaa alempaa ja olla vähän pidempi.


Seuraavaan teen sitten ne muutokset.

10 kommenttia:

 1. Niin upea! Ja pieni neiti näyttää varsin onnelliselta :)

  VastaaPoista
 2. Voi kun hieno! meilläkin on yks tyttönen, joka olis myöskin ihan ikionnellinen tällasesta. Tollasta hiharypytysjutskaa täytyy itekin kokeilla

  VastaaPoista
 3. Kaikkein parasta on tietenkin, että lapsi on onnellinen vaatteestaan! Tämä on kyllä ihana mekko, ei ihme, että on tykätty.

  VastaaPoista
 4. Oi, tosi nätti! Hihat on ihanat! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä hän onnellinen :).
  The hiha on hieno, yritän hahmottaa kuositusta...
  Kaunis mekko ja onnellinen omistaja.

  VastaaPoista
 6. Ihana mekko ja onnellinen mekon omistaja <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis!
  Näyttää niin paljon paremmalta kuin kankaana, mua häiritsee noissa digiprinteissä sellainen aika halpa ilme, just noiden asettelujen ja rajauksien ja tosi outojen yhdistelmien takia.

  VastaaPoista
 8. Tässä on just hyvät mittasuhteet pituuksissa :)

  VastaaPoista
 9. Oi mahtavan upea, tästäpä olisi jokainen pikkutyttö onnellinen. Tuo hiha on mahtava, ohjetta odotellessa ;)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails