28.6.2014

* Kesälukemista vol. 1

Kesälomalainen kävi selaamassa paikallisen kirjaston tarjonnan. Sieltä löytyi todella hyviä kaikenlaisia herkkukirjoja. Tämä nousi yhdeksi lemppariksi ohjekirjoista.
Emily Blumenthal: Käsilaukkukirja

Kirja sisältää 15 yksityiskohtaista ohjetta ja suurennettavaa kaavaa laukkuihin. Ohjeet on jaettu kolmeen osaan vaativuustason mukaan; helppoihin, keskitason ja edistyneiden malleihin. Kirja alkaa ihan tavallisilla perusohjeilla kuten käsitteillä ja laukun muodoilla. Kerrotaan parin sivun verran materiaaleista sekä annetaan kangas- ja ompelulankavinkkejä. Vielä erikseen on kuvattu vetoketjutaskun ompeleminen ja magneettilukon kiinnittäminen.

Ison plussan kirja saa erittäin hyvästä ulkoasusta. Kaikki laukkukuvat ovat selkeitä ja ompelujälki ihanan siistiä. Ompeluohjeet ovat hyvin kirjoitettu ja ne ymmärtää helposti. Hankalampiin kohtiin on kuvitus. Miinusta en kirjasta keksi. Tai ehkä sen että olisin kaivannut vielä lisää ja lisää selkeitä laukkuohjeita. Hyvä kirja ehdottomasti. Joudun varmaan ostamaan itselleni tämän.
8 kommenttia:

 1. näyttääpä kivalta! täytyy itsekin vissiin käydä ratsaamassa kirjaston valikoima. Tämmönen laukkukirja olis nyt ajankohtainenkin kun ostin vanhoja nahkatakkeja laukkumateriaaliksi

  VastaaPoista
 2. Tuo muumimamman laukku on ihana! Pakko lainata iteki tää kirja!

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä muuten tosi hyvältä, täytyy heti tarkistaa löytyisiköhän tuo täältäklin kirjastosta!

  VastaaPoista
 4. Tiiätkö, mietin just varmaan toissapäivänä että haluaisin tehdä kunnon laukun/laukkuja! Kiitos mahtavasta vinkistä!! *muisk*

  VastaaPoista
 5. Heti varasin tuon kirjan meidän kirjastosta. Vaikuttaa kivalta ja selkeältä. Ehkä jopa kirjalta, jonka voisi hankkia omaankin hyllyyn! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 6. Nään jo sieluni silmin miten oma "ryhdikäs laukku"-tekele kenottaa hiukan sinne ja vähän tänne. :D Kirjasta voisi olla apua! Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 7. Ooo, oliskin mahiksia tehdä oma laadukas nahkalaukku! Ihana kirjaidea kyllä.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails