23.6.2014

* Trikoolippis vol. 100Tein Eurokankaan palalaarista löytämästäni tosi kivasta trikoosta eelle lippiksen. Laitan tähän muistiin itsellekin mikä oli sopiva nyt. Ympyrä oli 50 ja suikale 48 x11. Lipasta tuli mun mieleen liian iso mutta pysyy hyvin kuosissa koska se sisältää niin puuvillaista kuin kahta ohuempaa silitettävää tukikangasta.
Sisällä pinkkiä trikoota ja hattu on käytettävissä kumminkin päin. Neitisemme näyttää mieltään joka asiasta nykyään joten ilmeet kuvamallina olemiseen siksi tuollaiset. Itse hatusta tykkäsi paljon. Kangas keräsi ommellessa kaikki pienimmätkin nukkaset mutta nyt käytössä se on ollut ihan siedettävän näköinen. Kuosi on mitä ihanin ja tämä tällainen olisi aivan upea idea jos vaan osaisi keksiä kuvion. Tähän selkeesti tarvittaisiin sellaista ristipistomenneisyyttä. 


2 kommenttia:

  1. Lilja tässä taas,iltaa! Mää hokasin,että netistä löytyy ilmaisia ohjelmia,joiden avulla saa kuvan muokattua ristipistolliseen muotoon. Asiaa harrastavat tietävät kokemuksestaan enemmän. Ymmärsin,että ihan valokuvasta saisi pistollisen näkymän. Mutta varmasti toimisi,ohjelman avulla tai ilman, hyvinkin näissä karhuissasi ja muissa. L

    VastaaPoista
  2. Onpas kiva lippis! Ristipistokangas on näyttää ihanalle.

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails