18.7.2014

* Meandia uusiksi
Löysin kirppikseltä Meandin naisten M-koon t-paidan. Paita maksoi vaan pari euroa joten mikäs siinä, ajattelin. Mutta kun sovitin kotona paitaa minua alkoi häiritsemään etukappaleen huonot kohdistukset. Päällä paita näytti siltä että se olisi kokoajan vinossa vaikka se oli se kuvio joka ei ollut keskellä. Paidassa oli vielä v-kaula-aukko joten se pahensi tilannetta.
Joten leikkuriin joutui.

Periaatteessa paidan pituus olisi riittänyt liki mekkoon asti koossa 116/122 mutta koska kummallakin puolella paitaa ei oltu kohdistettu kuviota keskelle niin leveyden puuttumisen takia tein sitten t-paidan.

En halunnut raskaita kanttauksia resorista joten päädyin tekemään vaan käänteet. Helman huolittelun säästin jotta sain pituutta lisää. Takaa helmasta ei mene kuvio suoraan mutta edestä ihan tarpeeksi vaikkei täydellisesti.


Lisäksi tein isoveljeni uusimmalle tulokkaalle pikkulakin. Koko 39/40. Kaava oma. Löytyy tuosta yläpalkista.

4 kommenttia:

 1. Siinäpä soma teeppari ja kätevää kierrätystä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En raskinut sitä laittaa kierrätykseen vaan oli pakko silputa ja tehdä pieni esimerkki miten ei Me & I tuotteet niin laadukkaita ole.

   Poista
 2. Ihana kierrätyspaita! Kylläpä tosiaan huomaa tuosta alkuperäisestä paidasta, miten huonosti kuvio on kohdistettu. Ei uskoisi sen hintaluokan vaatteesta. Hauska lippis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Eikä tämä taida olla ainoa tällainen hutaisten tehty.

   Poista

Related Posts with Thumbnails