30.7.2014

* Pääskysiä timanteillaSain postista tänään muhkean paketin Verson Puodista.

Muistan kuinka inspiroiduin viime vuonna tekemäni yksisarvistakin kankaasta ja unelmoin omista kankaista. Piirsin sitten timantteja ja sommittelin pääskysen joukkoon. Kun Verson Puodilta otettiin yhteyttä en ollut uskoa korviani että joku haluaa jakaa unelmani. Tein kangasta varten uudet linnut ja sommittelin kuvion painoa varten uudestaan. Enhän tietenkään ollut osannut tehdä tarpeeksi tarkkana ja isona kuvioita. Lisäsin myös toisen linnun kuvioon. 

Pinkki väritys tuli Verson Puodilta ja se sopii paremmin kuin hyvin. Aina voisin jotain muuttaa, miltei loputtomaan asti ja nyt jos saisin vielä muokata niin olisin tehnyt sulkaääriviivat lintuihin. Siis sellaiset ihan vähän tummemmalla tai vaaleammalla värillä. Toisi hauskaa elävyyttä kuosiin ja sopisi digiprinttauksen rakeiseen pintan. Mutta kyllä tämä näyttää ihan yhtä hienolta kuin mietinkin. Digipainettu trikoo on ohutta ja joustavaa joten tästä tulee kivoja vaatteita. Oma kangas on jo kuivumassa ja palan halusta päästä leikkelemään.


Kangas on yli 170 cm leveää. Kankaan kummassakin reunassa on pinkit pääskyset. Kumpikin noin 45cm päässä reunasta. Ne toistuvat noin 55cm välein korkeussuunnassa. Väliin jää siis hyvin tilaa pelkille tummanharmaille pääskysille ja timanteille. Timantit on mustalla ja seikkailevat sikin sokin pääskusten lomassa ja päällä. 

Kiitos vielä mahdollisuudesta Verson Puodin porukka.

2 kommenttia:

 1. Ai, että se on kaunis! Odotan totisesti, että saan tuon kankaan itselleni, niin ajaton.
  Nyt sitten vain teet malliston tästä kankaasta ja se mekko etenkin! Minä vahdin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Joo. paljon voi tehdä vielä vaikka millaista.. :) ja sen mekonkin teen. lupaan kyllä.

   Poista

Related Posts with Thumbnails