7.8.2014

* Hellemekko ja historiaa

Edellisen postauksen mekon onnistuttua yli odotusten, päätin tehdä toisen. Tälläkertaa valitsin kankaaksi Marimekon metrimyynnissä olleen trikoon. Ihanan haalean korallin sävyinen ja joustava sekoitetrikoo sopi juuri hyvin tähän malliin. En muuttanut mielestäni mitään mutta tästä tuli kuitenkin hieman erilainen. Sehän ei haittaa mutta hassu juttu. Varmaan tämä kangas ei ole niin venyvää, laskeutuvaa ja painavaa kuin Ivana Helsingin sulka, niin siksi tuntuu erilaiseltaViime yönä mietin kaikenlaisia menneisyyden tapahtumia. Että mitä kaikkea on tullut tehtyä. Yritin selata blogia että olenkohan tätä näyttänyt koskaan teille. Jotain kuvia oli mutta ei mitään missä itse patsas olisi näkynyt kunnolla. Tätä ei ole viimeistelty ollenkaan. Ilmakuplia on ja silleen. Joskus teen tänkin valmiiksi. Sitten joskus.


Kuva on siis oman poikani noin 1v kuva. Tytöstäkin pitää tehdä ehdottomasti.
Mietin myös tulevaa. Pari viikkoa ja mulla alkaa koulu. Pääsin ammattikorkeeseen tekstiilisuunnittelun koulutukseen. Seuraava neljä vuotta on sitten aikalailla suunniteltu valmiiksi.


13 kommenttia:

 1. Kaunis tämäkin mekko on! Etenkin toi selkäpuoli on aivan mahtava tässä mallissa.
  Ja kovasti onnea kouluun pääsystä ja jaksamusta opiskeluihin! <3

  VastaaPoista
 2. Onnea opiskelupaikan johdosta!!!

  VastaaPoista
 3. Upea mekko ja upea nainen! Patsaskin on hieno.

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti makeimpia kesämekkoja mitä oon nähny jonkun tekevän tänä kesänä. Ja saako tuota kangasta Hertsikasta? Ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita mekkoja! Tuo selkäpuoli on mainion näköinen! Tykkään. Onnea opintoihin!

  VastaaPoista
 6. Oij, miten kiinnostavaan koulutukseen olet päässyt, onnittelut siitä! Taitaapa sieltä löytyä ideoita blogiinkin, jos vain (toivottavasti) jaksat ja ehditä vielä blogata. Ja tuo pää on ihana muisto, ehdottomasti toisestakin lapsesta pitää tehdä.
  Tsemppiä syksyyn!

  VastaaPoista
 7. Kaunis mekko on tämäkin ja väri on ihana :). Onnea opiskelupaikan johdosta, ala kuulostaa sinulle enemmän kuin sopivalta!

  VastaaPoista
 8. Oi miten kaunis mekko! Hypistelin itsekin tätä kangasta viikko sitten - aivan ihanan tuntuista! Tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 9. Tämäkin mekko on kaunis! Ihana kuosi jälleen kerran ja värit. Pää on hieno, olet tehnyt suuren työn siinä. Onnea koulutukseen pääsystä, varmasti mielenkiintoinen elämänvaihe edessä.

  VastaaPoista
 10. Hieno mekko! Ja onnittelut opiskelupaikasta.

  VastaaPoista
 11. On se sulka juhlavampi. Kangas vaikuttaa paljon kyllä. Tämä on taas selvä rantamekko.

  VastaaPoista
 12. Voisit tehdä tuolla yläosalla shortsihaalarin.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails