20.9.2014

* Legginssejä tyttöselleTein leggareita kaiken koulupuurtamisen sivutyönä. Koko noin 122. Kaava on jo ihan oma kun on muokattu vuosien varrella vastaamaan lapsen omia mittoja.

Kiitos kaikille mielipidekyselyyn vastanneille koskien kouluikäisten poikien päähinemakua. Vielä voi käydä mielipiteensä kirjoittamassa. Se auttaa minua suunnittelutyössä. Kysely löytyy pari postausta taaksepäin.
En muuten ole ikuisuuksiin käyttänyt mun ompelulappusia. Ne on kauheita. Siispä merkkaan taakse tulevan osan vaatteesta satiininauhalla nykyään. Ei tarvii kummankaa lapsista pähkätä mitenpäin se pitää pukea. Lisäksi ne ei kutita.
Olisi paljon ommeltavaa mutta aika ei anna periksi. Se on aika normaali yhtälö että juuri silloin kun olisi vähiten aikaa niin on suuria haaveita ja kova inspis tehdä kaikkee takkia ja housua ja vaikka päiväpeitto tilkuista. Mutta kun on sitä aikaa niin sitten ihmettelee niiden kankaiden kanssa että mitähän mää nyt ompelisin. Oudot aivot kieltämättä.
Koulu on edelleen ihan huippua ja tunnen olevani oikeassa paikassa. Työtä se teettää enemmän kuin uskoin mutta ehkä siihen tottuu.


12 kommenttia:

 1. Ihania legsuja! Itsekin käytän usein tuollaista merkkiä takapuolen merkkinä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. joo,toi on ihan helpoin. saa samalla kulutettua kaikki lyhyetkin nauhanpätkät.

   Poista
 2. Ihania leggsreita! :) Ite tykkään noista lintu-, salmiakki- ja raitakyvioisista.

  Mulla just työn alla vrlour- angrybids-tähtihjpoari, tähtilegginsit, vk-hiusut, velourhaalarit, angrybirds-legginsiy ja salama-auto-tunika :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja leggareita. Toi lintukangas on tosi kiva. Minä aloin just laittaan housuihin taakse lapun ihan trikootilkuista.. milloin mitäki sattuu olemaan koneen vieressä niin nappaan siitä palan merkiksi. Mulla ei tuommosia hienoja satiininauhoja olekaan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti. mäkin tykästyin kyllä tuohon lintuun vaikka en tykkää yksiväripohjaisista digiprinteistä sen rakeisuuden takia..

   Poista
 4. Mukavat leggarit! Samaa satiininauha-pala juttua minäkin käytän merkkinä takakappaleesta. Hienoa kuulla, että koulu tuntuu oikealle. Se on kaikkein tärkeintä, että tuntee olevansa oikeassa paikassa ja alalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. totta. meillä on myös mukava luokka ja kivoja ihmisiä sekä asiantuntevat opettajat.

   Poista
 5. Todella kivoja leggareita ja ihanat kankaat! Mainio tuo merkki-idea.

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails