11.10.2014

* Maailman kauneimmat japanilaiset kissatOstin Käpyseltä mun tämänhetken ehdottomasti suosikkifirman, Miszkomaszkon, kankaan. Tämä ihastuttava kissatrikoo on 100% puuvillaa ja ehkä kaunein kangas mitä omistan. Päätin ommella siitä jotain ihan yksinkertaista. Olin ostanut metrin verran, josta puolet oli tuota kissakuviota ja toinen puoli hauskaa siksak-tyyppistä kuviota. Tähän, noin 120cm kokoiseen tunikaan, meni koko kissakuvioinen kangas. Ja en saanut kohdistettua kuvoita ihan kuin olisin halunnut joten joku 20cm lisää korkeutta olisin tarvinnut. Lisäksi kangas ei juuri jousta niin piti miettiä väljyyttäkin erilailla. 

Kaavana oma, viime vuonna mietitty, tunikakaava jota nyt sitten yritin hiukan suurentaa lennosta leikatessa. Seuraavaan laitan lisää rypytystä eteen, koska nyt selkeesti unohdin siihen sitä lisätä leikkuuvaiheessa. Mutta se ei haittaa koska kankaan värit ja kuviointi on niin kaunista. Fanitan suuresti. Huolittelin hihansuut sekä pääntien kankaan siksak-osalla sekä yhdistin olkapalat samasta kankaasta. Ajattelin että vaate itsessään on hyvin tyttömäinen ja romanttinenkin mutta geometrinen kuvointi rikkoo sitä ja antaa persoonallisuutta sekä kivaa rouheutta vaatteeseen.
18 kommenttia:

 1. Ompa kyllä tosi kiva kangas ja kivan mallinen tunika! Kivoja yksityiskohtia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks. Tää malli sopii meijän tytölle hyvin. Hän tykkää käyttää leggareita ja mekkoja ja tunikoita. Täydellinen tyttövaatetus. Pitää vielä tuo etuosan rypytyksen määrä fiksata niin sit seuraavista tulee sitten parempia.

   Poista
 2. Voi miten kaunis <3 ja onpas tosiaan kaunis kangas <3. Kuvat on myös todella ihania <3 ja neito kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Tykkään! Tällaiset yksinkertaiset on just parhaita, ei pidä aliarvioida. Kangas itsessään on niin upea, että suottapa sitä peittämään monenmoisilla jipoilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Annukka.. Se on totta ja itsekin tykkään kyllä. Jotenkin välillä mietin että pitäisikö tehdä jotain superyber mageeta ja hankalaa jotta se olisi hienoa. Ja sama ajatus oli että hienoon kankaaseen ei tarvita kovin paljoo jippoja.

   Poista
 4. Voi miten kaunis kangas! Ihana tunika, jossa tuo kangas todellakin tulee kauniisti esille! Mahtavat värit.

  VastaaPoista
 5. Kaunis on kangas, tunika ja neitonen. Suloinen kokonaisuus kaikkinensa! Ihana valokuvausstudio sinulla. Minusta on niin vaikea löytää aina sopivia kuvauspaikkoja. Ja välillä minun mallitkin alkavat nykyään vähän protestoida kuvien ottamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo,mun valokuvausstudio Parveke on jo hiukan viileä mutta hyvin sain mars-jädellä ostettua mallin seisomaan syysilmassa :D Muuten ei kyllä suostu jos eivät saa jotain kivaa.

   Poista
 6. Kauneimmista kaunein! <3
  Katselin eilen livenä tätä kangasta käpysellä, mutta en RAASKINUT (tyhmä!) ostaa, kun ois pitänyt ostaa niin paljon, jotta ois saanut yläosan kokonaan tuosta eisiksakista.
  Olet onnistunut luomaan minun silmää hirmuisesti miellyttävän kokonaisuuden!

  VastaaPoista
 7. Tätä samaa kangasta olen moneen otteeseen kaipaillen katsellut ja paria muuta mitskomatskoa siinä sivussa. Kunhan vaan budjetti antaisi vähän periksi.. Ihanan näköistä. <3

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails