1.11.2014

* Auringon säteetNyt on sitten se pimeä kausi. Huh kun ottaa jo nyt hankalaa. Mutta sitten voikin piirtää tällaisia vaan ja leikkiä että nää olis vaikka auringon säteitä puiden lehtien lomassa.. tai jotenkin toisinpäin niitä auringon välkkeitä meressä tai.. voi kesä ja valo tule jo takas..
Koulukuulumisia.
Neulekurssi loppui. Piponi ei päätynyt Novitan lehteen. Oli rankka koulun aloitus. Ei suunnittelun takia vaan sen että piti tehdä paljon erilaisia tehtäviä ja vapaa-aikaa ei käytännössä ollut. Piposta tuli ihan ok. Ehkä tekisin seuraavan vähän toisella lailla. Nyt aloimme suunnittelemaan ja kokeilemaan kaikenlaisia kudontajuttuja. Niissä kankaankuvissa ja niisinnöissä vasta aivot meneekin solmuun. Kangaspuille luodaan maanantaina loimet ja päästään sitten kyykkimään siellä lattialla ja näpertää solmuja. Koulu on edellen kivaa vaikkakin ehkä aikaavievämpää kuin kuvittelin. Siksi ompeluprojektitkin on vähän nollissa nyt.

4 kommenttia:

  1. Ihanan raikas ja kevyt. Piti käydä lueskelemassa taaksepäin, että mitä koulujuttuja. Ja hei, hienoa, tsemppiä koulun käyntiin!

    VastaaPoista
  2. Hienoja, suosikki on Välke.

    VastaaPoista
  3. turkoosi ja vaaleanpunertava ovat ihania, melkein tykkään enempi vinoraitana, mutta kaunista on vaakanakin

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails