21.12.2014

* Burda 12/2014Burdan joulukuun numero kopsahti luukusta. Kokonaisuutena lehti oli hyvin tasaista normaalia Burda-laatua niillä muutamilla ehdottoman kokeiltavilla jutuilla.

Ensimmäisenä osui silmiin paljettijakku. Koot 36-44. Minua kiinnostaisi tämä sama sellaisesta harmaameleeratusta hamekankaasta, jota mulla on kaapissa vaikka kuinka ja siihen tekonahkaa tai jotain muuta hauskaa kangasta olkapäälle tai hihaan. Tai vaikka pitsiä.
Tämä hame kiinnitti huomioni sitten seuraavalla sivulla. Koot 34-44. Asukokonaisuuskin näyttää kivalta, tosin minun vartalomallille se ei kävisi. Hame jää odottamaan toteutusta kunnes laihdun edes kokoon 40.
Seuraavalla sivulla oli taasen kiinnostava kaava. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tällaiset leveät ja lyhyet paidat ovat loistavia. Ne kätkee alleen kaikki makkarankuoret jos alla on vaikka minaripituinen trikoomekko ja sitten päällä tällainen paita. Pakko kokeilla. Uusi vuosi juhlineenkin on tulossa. Koot tässäkin 34-44.Plussamuodin puolelta huomasin tällaisen pitkän jakun jotka taasen nyt minua kiehtoo. Vaihtamalla materiaalin vaikka merinovillaan tai johonkin silkkivillaneulokseen saa kivan arkiasun koulun viileisiin luokkiin. Koot 44- 52.
Pieni unelmoija minussa herää aina nähdessäni hoikkien ihmisten päällä kivoja vaatteita. Tässä tavoitemekkomallia. Nyt malli ei olisi edukseen päälläni. Koot näissä 34-42. Tai no kauluksen ainakin käytän johonkin.Tässä asukokonaisuus taas viehättää. Paidan malli sama kuin aikaisemmin vinkkaamani ja hame. Tämä peittäisi minun valahtaneet reitenikin. Koot 34-44.
Kaikki lehden mallit.

Seuraavassa lehdessä on tulossa seuraavia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts with Thumbnails