5.12.2014

* JoulukimaraPlöö. Koulu vie aikani. Keräsin kivan joulukoristekimaran teille Pinterestistä. Millainen joulu teille on tulossa? Onko perinteisiä koristeita vai kaikkea hauskaa vai mitenkä? Itse yritän askarella vähän lasten kanssa. Leivotaan piparitalo ja teen joitain kuusenkoristeita jos kerkeen. Lomaa onkin sitten liki kuukauden verran että se on kivaa.4 kommenttia:

 1. Tuollaisia punaisia joulupalloja voisinkin tekaista. :) Kiitos vinkistä.
  Meidän joulu on aika perinteinen. Justiinsa nytkin lapset leipovat pipareita. Minä meinasin tehdä vähän erilaisen piparitalon. Se ehkä on ensi viikolla blogini joulukalenterissa, jos se vain onnistuu. Tai ei se aivan perinteinen ollut viime vuonnakaan, kun tein sellaisen pelkän julkisivutalon.
  Pienen himmelin haluaisin tehdä. Oljet on ostettuna, kun vain saisin sopivan inspiraation kehitettyä. Samoin metallilangasta on tulossa tähtösiä tai hiutaleita. Monenlaista on työn alla. Saapa nähdä, mikä valmistuu täksi jouluksi ja mikä vasta seuraavaksi. :)

  VastaaPoista
 2. Hauskoja koristeita! :) Meidän joulu on aika perinteinen, punaista, hopeaa, valkoista ja kuusenvihreää. Ne jotenkin tuntuvat omaan silmään parhailta jouluväreiltä vuodesta toiseen. Uusia koristeita tuskin tulee paljoa tehtyä. Paitsi itse asiassa uusimman SK:n vinkki tuikkufolioista tehdyistä tähdistä. Niitä on tehty jo useampi ja tehdään päiväkotitätien kortteihinkin koristeet.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, mutta kuvien julkaisuoikeus jäi häiritsemään minua. Toisten ottamia kuviahan ei saa julkaista ilman lupaa, vaikka mainitsisi lähteen (Pinterest ei käy lähteeksi, vaan alkuperäinen julkaisupaikka). En tiedä, onko sinulla kysyttynä julkaisulupa näihin kuviin tai ovatko ne cc-lisenssillä eli onko kommenttini turha. Sinulla on tosi hyvä blogi ja sitä on mukava lukea ja katsella. Mukavaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
 4. Ennen perhettä minulla oli paperimassasta tehdyt pallot kuusessa, jotka maalasin pastellisävyillä ja kultamaalilla. Pitäisikin taas ahkeroida. Nykyään on paljon kaupan palloja punaisen ja violetin sävyissä. :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails