4.1.2015

* Pupua kassissaTätä ei sitten ommeltu kahdessa tunnissa. Eikä kolmessa tai neljässäkään saatu valmiiksi. Viittaus siis eiliseen postaukseen jossa ompeluryhmän haasteompelussa piti ommella kahdessa tunnissa jotain. Tyttäreni, kuten varmaan kaikki 5-vuotiaat, haluaa kantaa pinnejä ja poneja ja muuta tuikitärkeää tavaraa käsilaukussa mukanaan. Edellinen pikkulaukku, Pöllölaukku, on jo niin pieni että tarvittiin hiukan järeämpi varuste.Ompelin pupulaukun vaikka neitiseni toivoi nallea. Ihana tämä oli kuitenkin hänen mielestään. Laukussa on sulkemismekanismina ihan tavalliset metalliset kukkaronkehykset, joten on kuin kukkaro hihnoilla. Ja nenällä. Ja korvilla.


Äärimitat on 22 x 32 cm. Korvien pituus 20 cm. Kankaana puuvillaa, joista päälliskankaaseen silitetty tukevaa tukikangasta. Samoin hihnaan ja korvien päälliskankaaseen. Silmä ja nenä on applikoitu kaikenlaisista tilkuista. Huomaan nyt että en pidä edes applikoinneissa joustofroteesta. En tykkää sen struktuurista ja pyyhemäisyydestä yhtään. Mieluiten käytän pehmoista puuvillavelouria. Puuvillat taitaa olla Eurokankaasta. Vaaleanruskea pakalta ja muut palalaarista. Kehyksen alkuperää en muista.
24 kommenttia:

 1. voi hitsiläinen kun on söpö!

  VastaaPoista
 2. Absolutely amazing! Ihana! Valloittava!

  VastaaPoista
 3. Tää on IHANA! Jokaisen pikkutytön unelmalaukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tyttöni olikin jo sen ottanut käyttöön ja kivasti roikkui sänkyn tolpassa, pinnejä täynnä.

   Poista
 4. Mainio idea ja kaunis toteutus!

  VastaaPoista
 5. Eikä! Aivan mahtis! Omistaspa itsekin pään joka suoltaa ilmoille massasta poikkeavia ideoita toinen toisensa jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hauskasti sanottu. musta tuntuu että mä teen sellaista mikä on omannäköistä. eikä tietenkään kaikki ideat tule ihan mun pään sisältä. esim netissä selaamalla löytää kaikenlaista ja ne sitten jää muhimaan ja innokkaasti niitä sitten toteutan. kaikki on jo jotenkin keksitty niin aina voi tehdä niitä omia versioita.

   Poista
 6. Ah, jo toinen ihana pupulaukku, jonka näen pienen ajan sisällä. Pitääkö minunkin nyt? Tämä pupu on kerrassaan kauniin värinen, rakastan ruskeata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ehdottomasti pitää. maailmassa ei voi olla liikaa pupulaukkuja!

   Poista
 7. Aivan uskomattoman ihana ja siististi tehty! :)

  VastaaPoista
 8. Oih, tämä on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 9. Voi eiiiii, miten ihana!
  Olen pupuhöperö, joten ihanasti aina nousee hymy huulille kun näkee tällaisia :)))
  Todella kaunis ♥

  VastaaPoista
 10. Suloinen, ihana ja käytännöllinen! Meillä kerätään jonkin verran pupuaiheisia tavaroita, tämä sopisi meillekin asumaan :)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails