14.2.2015

* Palloja ja minttuaHaaveilin jostain yltiösöpöstä ystävänpäivämekosta jossa olisi pitsiä ja vaaleanpunaista. Että sellaisen tekisin. Selasin Pinterestiä jotta saisi vielä kunnon inspiksenkin. Menin kangaskaapille ja tongin hetken hyllyjä ja mietin yhdistelmiä. Nappasinkin Käpysen Kallopalloja ja yksiväristä trikoota ja väkersin tällaisen väistellen niitä kalloja. Yksikään ei osunut vaatteeseen. Että saa hyvin tehtyä 122+ kokoisen leveähkön tunikan ja leggarit ilman että tulee yhtään pääkalloa. Mintun tilalle sopisi myös hyvin vanha roosa, haaleahko sitruunankeltainen tai vaaleanpunainen.
Anteeksi vähän ruttuiset vaatteet koska tämä setti koeajettiin jo 6 tunnin juoksemisella ja riehumisella SnadiStadissa tänään. Hyvin toimii. Rusetteja olisi kuulemma pitänyt olla myös leggareissa.
11 kommenttia:

 1. Mukava setti! Hyvä valinta jättää kallot ystävänpäivämekosta pois. Tuonne nilkkoihin sopisi kyllä pienet rusetit. Olen Neidin kanssa samaa mieltä. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Pikku Akka. Täytyy kokeilla joihinkin leggareihin pieniä rusetteja.

   Poista
 2. Ihana tuo pirteä minttu säyseää harmaata vasten! T. Meiju / V&V

  VastaaPoista
 3. Onpa niin harmonisen kaunis setti tämä!

  VastaaPoista
 4. Ooooo!!! Tässä on jotain joka kolahtaa kyllä muhun täysillä! Ihanan simppeli, mutta kuitenkin yksityiskohtainen... ja noi värit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Mäkin tykkään tällasista väreistä.

   Poista
 5. Mäkin tykkään tästä tosi paljon! Ja tykkäis tuosta tunikasta varmaan meidän pienempikin neiti. Mitähän kaavaa mahdoit käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla Mini. Kaava on mun oma. Mutta tällainen on ihan helppo itse kaavoitella myös.

   Poista

Related Posts with Thumbnails