27.3.2015

* Kasoja, vuoria vai kolmioita?Heippa. Täällähän on hiljasta. Missähän se talon emäntä luuraa? Arvaatte varmaan että koulussapa tietenkin. On tosiaan kiirettä. En jaksa ja/tai kerkeä ommella enää iltaisin. Viikkasin kiltisti kaiken ompeluhärpäkkeen kaappiin ja huputin koneet. Tätä ei ole tapahtunut vuosiin. 

Jos jotain aikaa on niin maalaan ja piirrän uusia tekstuureja työ- ja kouluprojekteja varten. Tämä oli kuitenkin minusta sen verran kiva ja vähän erilainen kolmiokuviosto, jotta halusin sen esitellä. Ja tietenkin tulla moikkaamaan. Arvontaa en ole vielä suorittanut että voittajaa joudutte jännäämään vielä hetken.
Erityisesti itse pidän tästä aikuisen maun villistä väri-iloittelu, musta-harmaa, versiosta. Mistäs sinä?


Hei, näähän voisi olla vaikka liiterin seinustalle pinotun halkopinon kuviosto. Siis sellaisen joka on valmiiksi saunan uuniin sopivaksi halkaistu. Tai mitä vaan mieleen tulee.


12 kommenttia:

 1. Tosi kivan kuosin olet kehittänyt. Tiedän jo mekkomallin, jonka voisin toteuttaa itselleni tuosta musta-harmaasta väri-iloittelusta. Tuon rajumpiin väreihin ei meikäläinen juuri taivu. Ehkä tuota harmaa-valkoista voisi juuri ja juuri harkita myös ;)
  -Ailakki-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on aika selkee kuosi ja voi käyttää kahteen suuntaan ainakin. ja miksi ei sitten vinottainkin jos tekee jotain väljää. mullon kanssa ihan allergia omien vaatteiden kanssa jos niissä on liikaa värejä.

   Poista
 2. musta-harmaa ja pinkki ovat todella kivoja!

  VastaaPoista
 3. Tollasena viherminttuna kelpais erittäin hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan eläväistä pintaa, kun kaikki kolmiot eivät ole samanlaisia. Tuosta musta-harmaasta minäkin innostuisin ompelemaan itselle.

  VastaaPoista
 5. punertavat ja harmaat sävyt on niin ihania <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. :) jee. toivotaan että tästä tulee kangas jossain vaiheessa.

   Poista

Related Posts with Thumbnails