19.5.2015

* Sitä ollaan finaalissaJännää. 
Minun piirtämä kangaskuosi on valittu Ruotsalaisen Jny Designin lastenkuosikisan finaaliin. Finaalissa on yhteensä neljä erilaista kuvaa. Äänestys tapahtuu tykkäämällä kuvasta Jny Designin sivulla Facebookissa. Linkistä pääset äänestämään. Kaikki äänet ovat tervetulleita :)
Voittaja selviää ensi viikon tiistaina klo 12.
Finaalissa ollaan muutenkin. Viikonloppuna, Kaisaniemessä, lauantaista sunnuntaihin olevilla Maailma Kylässä- festareilla on yksi mun iso printti esillä. Meillä oli koulussa tehtävänä suunnitella Saskin telttoihin toimintaa sekä väriä. Teemana oli vahvan tehtävä on tukea heikkoa sekä mun ryhmän alateemana vielä lilliputit ja jättiläiset. Koko kevään olemme vääntäneet tätä. 
Selkee finaali juu.
Vielä kun saan koko kevään kolmen kurssin materiaalit portfolioksi, joka on myös tässä tehtävänä ennen kesäkuuta. Ison printin lisäksi olen suunnitellut viiden kuosin sarjan koulutehtävänä, joka pitää esittää kolmessa eri värissä. Näytän teille maistiaiset vielä vaiheessa olevasta puuvillamallistostani, jolla ei ole vielä nimeä. Sitä saakin ehdottaa.  


Että kun tän kaiken ja yhden työjutun saan puristettua kokoon kahdessa viikossa niin, aijai, loma on tarpeen.

9 kommenttia:

 1. Wau, upeita juttuja kaikki, onnea finaaleiihin. Tosi upealta näyttää myös tuo puuvillamallisto, kauniit sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. tää on ollut tiukka kevät koulun suhteen. Itse pidän myös kovasti mallistostani.

   Poista
 2. Peukutan ja toivotan onnea kisaan sekä tsemppiä loppurutikseen. Puuvillamallisto näyttää tosi hyvälle, tykkään noista väreistä ja kuvioiden rytmityksekstä.

  VastaaPoista
 3. Ansaittu loma - mahtava homma! Onnea finaaleihin!

  VastaaPoista
 4. Puuvillamallistossa on jotain vanhanajan romantiikkaa, kelpaisi kyllä tuommoiset puuvillat puseroiksi ja mekoiksi, miksi ei sisutukseenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marina joka on myös kuosisuunnittelija ja asujen yksittäis valmistaja on todella ihastunut kuoseihisi.Ovat puuvillana hienot..saa valmistettua mitä vain..upeaa

   Poista
  2. Hei. Mietinkin näitä enemmän sisustukseen. Kun olen saanut portfolion tehtyä ajattelin näyttää muutamia kuvia lisää mallistostani.

   Poista

Related Posts with Thumbnails