22.9.2015

* Väliaikakuulumiset


Koulu on kivasti taas lähtenyt käyntiin. Meillä oli syksyn ekana kurssina maalausta & piirustusta joka oli ihan tosi kivaa. Tää nyt menossa oleva, tuotteistamisen ja konseptoinnin kurssi, on aika mielenkiintoinen myös. Meidän pitää suunnitella kolmen tuotteen sarja kolmessa eri hintaluokassa. Tuotteet valmistetaan mainoskäytössä olevien printattujen tuotteiden ylijäämätekstiileistä. Eli siis messuilla ja ulkona olevat bannerit, somisteet ynnä muut sellaiset. Mä harkitsin sellaista reppu-pussukkasarjaa mutta koska kangas ei luultavasti tule kestämään niin kovaa kulutusta, siirryin kevyempiin tuotteisiin. Piirrämme tuotteiden kuvat vektorigrafiikalla ja prototyypitkin pitää tehdä. Aika siis kuluu viikolla niin ettei kerkeä mitään muuta joten viikonloppuisin kovasti yritän nollata pään tekemällä jotain omaa. 

Viime viikonloppuna sain ommeltua peräti kolmet leggarit tytölleni. Tavoite oli ommella myös pitkähihaisia mekkoja, koska nämä kaksi vaatetta on neitosen perustyyli. Mekkoihin asti en päässyt.

Kankaat on sekalaisesti hankittu sieltä täältä ja kaava on oma. Koko siinä 128 paikkeilla.

Novitan syksyn lehdet on vielä meillä. Toivoisin että voittajat ilmoittavat haluavatko palkintonsa laittamalla ohjeen mukaisesti sähköpostia. On tylsää metsästää nimimerkkien takaa sähköpostiosotteita ja muita yhteystietoja jne. Yhteystiedot kun löytyy tuolta yläpalkista.


9 kommenttia:

 1. Nuo kukkaleggarit varsinki on tosi kauniit <3

  VastaaPoista
 2. Hei vaan. Olen lähettänyt sähköpostiisi viestin heti arvonnan jälkeen. :-) Käyn lähettämässä nyt toistamiseen, jos onkin mennyt vaikka roskapostiin.

  Maaria

  VastaaPoista
 3. Ihania leggareita! Opiskelujutut on kiinnostavia!

  Oletko löytänyt aikuisten helppoa leggari kaavaa jostain? Sellainen on hakusessa..

  Terkuin:Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa. hauska kuulla että opiskelujutut kiinnostaa :) minä olen piirtänyt mallikelpoisen emmin leggariohjeella omilla mitoilla kaavat itselle. sen kun kerran tekee niin ei parempia löydä :)

   Poista
 4. Apua, etkö ole saanut mun s.postia? Oon lähettänyt sen 2.9 ( tarkistin juuri) .Laitan tuleen sen sulle uudestasn ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heippa. ei ole tullut. onkohan osoite oikein?

   Poista
 5. Pään nollaus ompelut tekee hyvää! Hienot leggarit!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails