17.12.2015

* Karkkia karkkiaOmpelin viime viikonloppuna Eelle vaatteita ja tänään kävimme niitä kuvaamassa. Aikamoinen puristus oli mallille vaihtaa kolmet mekot ja 4 leggarit  1½ tunnissa. Onneksi minun valttikortit olivat kiinnostavia. Tosin välillä ne kiinnosti liikaa ja suurin osa kuvista on pelkkää myttyrää lattialla.
Oma lempparisetti on Eurokankaan palalaarista löytyneestä farkkutrikoosta tehty mekko sekä Vimman punapinkinstä lettitrikoosta tehdyt leggarit.


Ompelin letistä myös mekon mutta ajattelin että sitä voisi käyttää Jättirätin viininpunaisesta farkkutrikoosta tai Eurokankaan sinisestä farkkutrikoosta tehtyjen leggareiden kanssa ennemminkin kuin tälleen kokopukuna. Tein myönnytyksen kuvatessa koska tämä taas oli tytön lemppari.
Tässä vaiheessa karkit oli levinneet joka paikkaan studiossa ja ne oli tuhannen murusina ja taustapaperi mutkalla kun tyttö pomppi ja hyppi ja keikkui ihan taukoamatta.
Noshin vinoraitatrikoosta tehtyyn mekkoon tein Tyyne-Esterin vanhasta vartijalintuvärityksestä rintataskun ja kukkatarhatrikoosta leggarit.
Kuvatessa oli niin kiire etten saanut ihan täysin sellaista lopputulosta mitä viimeksi studiossa ollessani ja se nyt johtuu siitä että en ole ihan sinut näitten studiovalojen kanssa. Täytyy perehtyä niihin paremmin seuraavalla kerralla.12 kommenttia:

 1. Toi pinkki letti on kyllä nätti. Sopii hyvin tytölle :) Ja oon tosi paljon tykännyt näistä studiokuvauksista. Liittyikö ne jotenkin teidän koulujuttuihin vai miten näihin tarjoutui mahdollisuus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin aika yllättynyt että tyttöni mielestä se oli ihanaa jo heti kankaana koska ei yleensä ole innoissaan enää mistään. Ähky taitaa olla. Mutta pikki letti on hänestä niin hienoa. Johtunee jotenkin frozenista ja heidän leteistään kait. :D

   Mutta meidän koulussa on kolme studiota käytössä. Senkun vaan varaa aikaa ja saa jopa joko kameroista vastaavan tai jopa meidän valokuvausopettajat auttamaan. Nyt opettajat oli jo lomalla ja mää ite säädin valoja joten en ole niin tyytyväinen tällaiseen tasaiseen koulukuvausvaloon. Mut en tiedä mitä vehkeitä olisin laittanut päälle ja mihin. Valikoimaa olisi kuitenkin ollut aika reippaasti.

   Poista
 2. Ihania vaatteita ja hienot kuvat! Mäkin tykkään eniten ekasta setistä. Mut kaikki on kivoja. Tuo sininen tunikamekko on kaunis ja vimma nyt on aina vimma. Siitä on vaikea saada rumaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Toi pinkki ja farkunsininen on kyllä niin hyvä yhdistelmä.

   Poista
 3. Oih! Ihanaa! Olispa tollanen mahis! Kun kotiin tarttis lisähuoneita, et sais studionkin! Ja ihania vaatteita!! JohannaG

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no arvaa. mäkin haluan heti ison ja hyvän kameran ja studion ja vaikka mitä.

   Poista
 4. Oi kuin ihanat!! Meidän tyttö olis ihan onnessaan kans tuosta pinkistä letistä. Harmi että meni ohi silloin kun sitä oli. Farkkutrikoo on melkoinen löytö laarista, musta tuntuu että ongin sieltä aina vaan jotain epämääräisiä myttyröitä. Harjoituksen puutetta ehkä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Tuo on aikamoinen löytö tosiaan toi farkkutrikoo. Ja minusta on ihanaa että tyttöni pitää tuosta lettikankaasta.

   Poista
 5. Kauniit vaatteet ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
 6. Ihana letti <3! Ja on muuten kauniit muutkin vaatteet, ja kuvat myös. Studio olisi unelma! Kaikki aina valmiina, eikä tarvitse koko taloa kääntää ympäri, että saa sopivan paikan raivattua kuvauksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Mäkin haluisin studion kotiin. Olisikin kiva sisustaa kotiin se valoisin nurkka jossa joku hyvä neutraali tausta.

   Poista

Related Posts with Thumbnails