31.12.2015

* Vuosi 2015

Perinteinen vuosikatsaus.

Niin, mitähän sitä tapahtui. Ompelu ja blogin pitäminen on kuihtunut ihan olemattomiin. Syynä on koulu. Aika ei riitä mitenkään kaikkeen. Tänä vuonna olen kirjoittanut alle 80 postausta. Se on tosi vähän verrattuna aikaisempiin vuosiin. Tänä vuonna en juhlinut blogissa edes sen 5-vuotis synttäreitäkään. Aijai, huono äiti.

No mutta mitä minä olen tehnyt? Seuraavaksi parhaat poiminnot tältä vuodelta eli pitkä lista kuvia.


Tammikuussa ompelin vain vähän mutta osallistuin mm. Otium Blog Touriin.

Helmikuu oli toiseksi aktiivisin blogikuukausi ja kaksi uutta suunnittelemaani kangasta näki päivänvalon.
Maaliskuussa oli ompelusaralla hiljaista mutta innostuin mm. Mizskomazskon ihanasta nukkekankaasta. Aavikkosulka-kangas tuli Neenuskalle ja Emelille.


Huhtikuussa tehtiin koulussa käsinpainojuttuja ja ommeltiin hyvin, hyvin vähän. Syytän koulua taas.
Toukokuussa tuli Verson Puodille lintuja ja mun kuosi oli taas Jny Designin kuosikisassa kolmen finalistin joukossa. Jäin noin 30 äänellä kakkoseksi. Koulussa tehtiin Maailma Kylässä festareille isoja printtejä.

Kesäkuussa oli aikaa ommella koska olin lomalla mutta siltikään ei nyt ihan lähtenyt. Kolme uutta suunnittelemaani kangasta ilmestyi.


Heinäkuussa olin todellakin lomalla ja ompelin vain takin sekä Novita julkaisi syksyn lehdessään suunnittelemani pipon ja kaulahuivin. Sekä päivitin itseni nykyaikaan liittymällä Instagramiin.Elokuussa innostuin väreistä ja kutomisesta.
  Syyskuussa tein ensimmäisen käsin ommeltavan kukkaronkehyksen kiinnityksen ja Tyyne-Esterille tuli kaksi uutta suunnittelemaani kangasta.Lokakuussa ompelin itselleni merinovillapaidan, kudoin lisää ja kävin vähän Marimekon ysmyillä hamsteroimassa mustavalkoisia trikoita. Sekä siirryin Käpysen palkkalistoille.

Marraskuussa silmäni aukesivat studiossa kuvaamiselle ja kudoin vielä lisää.
Joulukuussa päätin pitää joulukalenterin, joka ei ihan mennyt niinkuin ajattelin. Kävin myös uudestaan studiossa kuvaamassa sekä koin kaivertamisen iloa pitkästä aikaa.


Oi, hienoa, jaksoit tänne asti selata. Mikä jäi sinulle mieleen kuluneesta vuodesta?
Itselle eniten tuo kutominen ja muutama Ikasyrille tullut kangas ja se että pääsin Käpyselle töihin.

Huomasin myös että olen vallan unohtanut joidenkin uusien suunnittelemieni ja julkaistujen kankaiden esittelyn kokonaan. Pakko ilmeisesti kuvata ne tänne. En tajua miksi näin on tapahtunut? Hyi hyi, huono äiti.Toivotankin sinulle erittäin hyvää tulevaa vuotta 2016. Olkoon se inspiroiva ja värikäs.15 kommenttia:

 1. Sun vuodesta jää kyl selkeimmin mieleen noi kudotut jutut!

  VastaaPoista
 2. Minulle jäänyt mieleen nuo ryijykirjoitukset ja joulukalenteri.
  Oikein mukavaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joulukalenteri! jes. mä itse tykkäsin tehdä niitä kaiverruksia ja en yhtään ollut varma oliko kovin moni muu niistä oikeesti kiinnostunut.

   Poista
 3. Upea kuosisuunnittelun vuosi sulla on takana! Älä blogista stressaa. Elämä muuttaa muotoaan ja kaikkea ei ehdi. Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. se on totta. elämä tosin mulle on yhtä käsityötä :D

   Poista
 4. Oot kyllä ollut tuottelias kuosipuolella ja minusta blogissasi on kuitenkin laatu korvannut määrän enkä nyt tarkoita, että laatu olisi rivakammalla bloggaustahdilla ollut huonoa :) Leimausjutut on nyt päällimmäisenä jääneet mieleen, kun olivat niin hauskoja ja ostin minäkin sen Tigerin setin. Vielä en ole tosin kerennyt kaivertamaan asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos sanoistasi naurispelto. Se tigerin setti oli kyllä kiva. mä taisin ostaa kolme tai neljä niitä paketteja.

   Poista
 5. Mielenkiintoinen vuosi kaikkinensa täällä sinunkin blogissa. Ei julkaisutahdilla niin ole väliä, kun aina tulee mielenkiintoisia juttuja :). Minulle parhaiten on mieleen jäänyt suunnittelemasi kuosit. Moni niistä on ollut todella kaunis ja niissä on aina jotain jujua. Hyvää ja inspiroivaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos Hanna Mi. Ehkä tuo Instagramin löytyminen kanssa vähän vähensi tätä bloggaamista kun sinne on helppo laittaa vaan joku täsmäkuva josta ei ihan kokonaista blogijuttua saa aikaiseksi.

   Poista
 6. Samat sanat kuin edellisillä. Blogi ja insta seurannassa ja uudet postaukset yllättää aina iloisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia H. Insta on kyllä tosi koukuttava ja helppo verrattuna blogiin.

   Poista
 7. Olet kyllä ehtiväinen ja tuottelias nainen:) 80 mielenkiintoista ja laadukasta postausta kaiken muun ohella! Oikein mukavaa alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hyvää ja värikästä uutta vuotta sinullekin.

   Poista
 8. Olipa ihana katsella aikaansaavan ja osaavan ihmisen tuotoksia! Kiitos ja luovaa tätä vuotta!

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails