7.1.2016

* Ympyrä, neliö ja kolmioRikoin selkäni viime viikon lopulla ja pojalle leikkelemäni paidat jäivät ompelematta. Jotain kuitenkin oli pakko keksiä kun pelkkä kylkiasento ei ollutkaan kivaa kun sitä sai tehdä pakosta.
Päätin aloittaa uuden seinäkudonnaisen ja sitä samalla suunnitellessa innostuin kokeilemaan värejä eka yhteen tupsuun ja sitten toiseen ja lopulta se lähti vähän käsistä. Nämä on nyt tuhottava jonnekin käsityöhön. Ehkäpä siihen seinäkudonnaiseen. 


Langat on sekalaisia villasekoite- ja tekokuitulankoja, joita minulle on nyt alkanut kertyä. Ja näiden kirkkaiden värien yhdistäminen tuo hyvän mielen. Minulle on Karnaluksista ostettu Prymin tupsuntekolaite jossa 4 eri kokoa. Pienin koko on niin söpö ja sitä seuraava juuri sopiva.
Ja tupsuista syntyvä jätekin oli jotenkin viehättävää.. Mutta vaikka värit oli minusta aivan huikeat. Kirkasta pinkkiä, huikeaa jademaista vihreää, turkoosia ja neonkeltaista niin kameralleni ne on liikaa ja kaikki latistuu. En sitten millään saa värejä oikein vaikka miten tekisin.


Tästä on kuitenkin vielä iso askel hahmotupsuihin mutta oli kokeiltava neliömallia ja tötterö-kolmiotakin.3 kommenttia:

  1. Huippuja tupsuja! Erityisen hauskoja nuo hahmotupsut :) Minullakin on kokemusta rikkinäisestä selästä, ja ei silloin kyllä paljon tehdä. Selkäni leikattiin toissakesänä, ja virkkasin selälläni maaten mm. ison, pyöreän olkalaukun, baskerin ym. Neuloa ei oikein voinut, sillä hartiat jumittivat, mutta tupsuilu ei tullut tuolloin mieleen. Myöhemmin aloitin ompelun, ensin lyhyitä jaksoja seisaallaan ja sitten jaksoittain istuen. Tsemppiä toipumiseen ja käsityön iloa!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti saat selän kuntoon! Minä olin 5 vuotta selän takia sairauslomalla ja ei ollut herkkua se ei. Nuo hahmotupsut on ihan huiput!

    VastaaPoista
  3. Tupsuryijy juu. Kolmiossa näen Angry birdin

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails