21.7.2016

* Burda 7/2016

Kopsista. 

Postiluukusta tuli uusin Burda. Myhäillen selasin sitä ja pakko oli tulla kertomaan mun valinnat.
Tykkäsin jo heti ekasta mekkokaavan yksityiskohdasta. Tätä voi varmana soveltaan paitaankin.
Puseron yksityiskohta pisti silmään. Että kudonta alkaa ulottua jo näinkin muotiin. Mahtavaa.
Yksityiskohdan takia tämäkin mekkokaava. Voisi kuvitella että jos olkainsysteemin ompelee esim jostain esimerkiksi kimaltavasta kankaasta niin saa nopsaan juhlallisen mekon itselleen. Helmaa voisi jatkaa vaikka tyllillä.
Naisen röyhelökoristeinen toppi kolahti hyvin mun tämänhetkiseen hapsufiksaatioon. Voin kuvitella tämän myös hapsuna.
Väliin pari tyttöjen juttua. Tämä mekko kyllä lähtee meillä kokeiluun. Sopivan rento mutta silti tarpeeksi hieno juhliinkin. Paljettiolkapäistä iso plussa.
Ja isommille tytöille leggarikaava. Sen hyvän löytäminen kun tuntuu olevan vähän kiven alla.
Ja taas mekon yksityiskohta. Tästä tulisi erittäin hieno myös harmaasta mustaan väreillä ihan normaaliin trikoo- tai collegepaitaan kikkailemalla.
Mä olen itse plusmuoti-kokoa. Yhden täydellisen kotelomekon Burdasta tehneenä katselen näitä mekkoja ihan uusin silmin. Alavaraan jos laittaa jonkun muun kankaan niin siitä saisi myös kivaa twistiä mekon ilmeeseen.
Voitte varmaan myös kuvitella tämän mekon kohdalla kuinka ilme muuttuu tosi juhlavaksi jos siksak-kohta pääntiekaitaleineen olisi tehty jostain hiukan kimaltelevasta kankaasta.
Tässä lehdessä oli kaksi erilaista toteutusta tästä kaavasta. Toiseen oli tehty tyllivuori. Ihanan mielenkiintoinen ajatus.
 Tämäkin oli kiva idea. Varsinkin sillä hiukan erivärisellä vuorilla.
Vielä kaikki mallit.2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä makupaloista <3! Tosi kivoja ideoita uudessa lehdessä. Tuntuukin, että burda on mallinsuunnittelussa ihan omaa luokkaansa, huikeita vaatteita suunnittelevat! Ja lehdissä on aina paljon erilaisia kaavoja, taitaa olla enemmän, kuin missää muussa kaavalehdessä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kun mahdollistit tutustumisen Burda -lehteen. =) Ihan kivalta näyttää. Ite oon just miettinyt, että kauanko jatkan Ottobre -lehden tilausta, kun kuopuskin menee jo ekalle luokalle, ja uusimmassakin ob:ssa oli mielestäni tosi paljon vauvoille vaatteita. Suuri Käsityö -lehti on ihan jees, mutta mun makuun liikaa neuleohjeita (en _vielä_ osaa kutoa). Pitääkin hommata Burda käsiin, ja tutustua paremmin. =)

    VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails