7.7.2016

* Hempeitä värejä

Mä olin tänään ahkera.

Ompelin tytölleni vaatteita ja sitten "tuhosin" puuvillakangasvarastoa tekemällä uuden kuvaustaustan. En yhtään suunnitellut valkoisten sävyjä vaan annoin vaan mennä. Oli kiva vaan ommella suoraa. Ja ihan hieno tuli vaikka vähän ryppyinen. Ja sen voin sanoa ettei tullut tilaa kaappiin yhtään vaikka meni noin 3,5m x 1,6 m verran kangasta.

Mutta siis tytölleni valmistui paita 3/2014 Ottobreen Bias Stripes kaavalla koossa 128. Muokkasin vähän pääntietä ja hihoihin laitoin trikookaitalett ja rypytystä. Tykkään enemmän Hoopsin hihoista ja siitä ettei edessä ole ryppyä koska koko paidan etukappale pussittaa sitten sen takia. Mutta yksi koekappale menköön. Hame on omalla kaavalla. Kangas on uutta väritystä Käpyseltä. Aivan ihanan raikas vaalea mintun sävy joka sopii niin monen värin kanssa. 


Toinen tämän päivän ompelus oli mekko aivan uudesta Käpyselle tulleesta kuosista. Kuupalloja saa kahdessa mageessa sävyssä läpivärjättynä luomutrikoona. 

Mekon kaava on oma ja hapsut on osana pääntiellä etukappaleen huolittelua. Ompelin myös niitä lyhyelle matkalle olkasaumaan. Rypytyksen hoitaa siksakilla nurjalle ommeltu framilon ja kivana lisänä mun lemppariyksityiskohta; pidempi takahelma.
Kuun lopussa näitä ja monia muita Käpysen kankaita saa ostaa Popupista Helsingissä. Klikkaa lisätietoja linkistä.

2 kommenttia:

  1. Hei, pitkästä aikaa tulin käymään. Ei ole aikaa ollut seurailla mitään blogeja nyt kun on uusi perheenjäsen, lue pomo, talossa. Sinulla onkin täällä valmistunut aika kasa hienoja käsitöitä, huoliteltuja ja kaikki yksityiskohdat mietitty. Se seinätekstiili "sumu" oli vangitsevan kaunis. Ja taitaa meilläkin olla tästä eteenpäin uusi suosikkimuokkaus tuo takahelman pidennys niin kuin kuu -mekossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa. Kiva tulit pistäytymään. Blogi on kyllä aika hiljainen nykyään. Enemmän on kuvia Facebookin ja Instagramin puolella. Tykkään itse kovasti tuollaisista helmoista.

      Poista

Related Posts with Thumbnails