25.9.2016

* Palamekko

Moikka!
Siitä on kaksi kuukautta kun olen tänne viimeksi mitään kirjoittanut. Tekemättömänä en ole kuitenkaan makoillut vaan kuvapäivitykset ovat siirtyneet suurimmalta osin Instagramiin. Sinne kannattaa mennä kurkkimaan jos haluaa pysyä kärryillä. Nyt aloitimme koulussa messuprojektin. Luokkamme pääse toteuttamaan koulun messuosaston Heimtextil tekstiilimessuilla ensi tammikuussa Frankfurtissa. Voitte varmaan kuvitella kuinka jännää siitä tulee.


Nyt kuitenkin kivan sunnuntain kunniaksi päätin hiukan ommella ja sanoa täälläkin moikka. 


Heinäkuun lopulla tuli Käpyselle kaksi uutta Riivaliväriä. Todella herkullinen turkoosin vihertävän sininen ja vanilja. Nyt vasta pääsin vaniljasta ompelemaan ja yhdistin sen Käpysen yksiväriseen luomutrikooseen, vaalea meloni.


Tein tyttärelleni siis tällainen tunikatyyppisen mekon. Riivalista käytin vain tähtiosan. Tunika on takaa pidempi ja edestä lyhyempi. Helman leveneminen lähtee aika alhaalta. Kaava oma ja koko siinä 128 sentin paikkeilla. Nämä värit sopivat minusta todella hyvin yhteen. Rintataskua olin myös suunnittelemassa tunikaan muttei neiti sellaista sitten halunnut. Ja selkeesti suunnittelemisen asteelle jäi myös silitys. Hahaha..


4 kommenttia:

 1. Ai kun kuulostaa jännälle toi Frankfurtin tekstiilimessu. Luulisin messujen olevan aika iso kun ajattelee Frankfurtin kokoa.Voi kun ihan vatsasta ottaa teidän puolesta kun varmasti ideoitte kaikkea kivaa sinne. Laitahan sitten kuvia jonnekkin niin voi ihailla teidän töitä. Olen ihaillut sinun töitäsi monesti. Olet tosi lahjakas. Kiitos että jaat! Terveisin vähän syksyisestä Tukholmasta!

  VastaaPoista
 2. Kiva, kun poikkesit tännekin moikkaamaan. Kivan palamekon olet ommella surauttanut. :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa, tsemppiä teille messuvalmisteluihin! Kivan näköinen mekko :).

  VastaaPoista
 4. Jännittävät messut teillä tiedossa, aivan mahtava juttu! Kaunis mekko:)

  VastaaPoista

Related Posts with Thumbnails